Tiberius Residence
Bucurați-vă de o experiență unică

Tiberius Residence Costinesti este amplasata in zona de nord a localitatii Costinesti, la circa 80 m de plaja, in cartierul rezidential si la doar 5 minute de mers pe faleza, pana in centrul statiunii. Locatia este inconjurata numai de case de vacanta si moteluri, zona fiind departe de zgomotul statiunii, iar turistii pot beneficia aici de linistea si confortul de acasa.
Sejururile sunt in serii de 6 nopti /7 zile cu intrare duminica si iesire sambata. In acest fel va putem caza in momentul sosirii duminica si va putem oferii si un late check out .
Camerele Tiberius Residence sunt extrem de spatioase si dispun de dotari care sa ii faca pe clienti sa petreaca aici clipe de neuitat, beneficiind de conditii modernizate la standarde inalte. De asemenea, toate camerele sunt dotate cu bai proprii cu dus, aer conditionat, TV/cablu, minibar.
Tiberius Residence dispune si de un restaurant cu linie de autoservire cu terasa cu o capacitate de 200 de locuri unde va puteti delecta cu cele mai proaspete si delicioase preparate culinare, gatite de un personal specializat in regim de pensiune completa (meniu fix).
Tiberius Residence va asteapta la malul marii cu cele mai bune conditii si servicii penru a petrece o vacanta de vis.

Rezervare

+40771351577
Cele mai bune prețuri
Servicii extra

Cele mai bune prețuri pentru vacanța sau călătoria ta de afaceri

Mai multe informații

+40771351577
Serviciile noastre
Facilități
Restaurant
Cameră de bagaje
Fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private
Camere nefumători
Camere pentru Familii
Magazine în hotel
Terasă
Grădină
Activități
  • Terasa

Servicii
  • Transfer aeroport